Bij Elzinga Archery zijn al veel mensen geweest met een boog die zij 2de hands gekocht hebben op Marktplaats.
Door dit te doen, denken mensen dat ze erg goedkoop uit zijn. Het tegendeel is echter waar. Vaak wordt het verkeerde materiaal aangeschaft en moeten er uiteindelijk nog veel kosten gemaakt worden om met het materiaal aan de slag te kunnen.

Om een voorbeeld te noemen: Bij Elzinga Archery is iemand geweest die een compound boog had gekocht op Marktplaats en 5 inch qua treklengte te kort kwam. Dit is uiteraard erg vervelend; zeker omdat het hier vaak toch nog om best wel wat geld gaat.

Bij de aanschaf van een recurve boog op Marktplaats wordt nog wel eens de verkeerde maat lat gekozen. Daarnaast is de boog vaak veel te zwaar.

Elzinga Archery raadt dan ook sterk af om aankopen te doen op Marktplaats, tenzij je zeker weet dat wat je koopt ook daadwerkelijk het juiste voor je is.

Vraag als beginnend schutter advies aan je trainer of clubgenoot!!!!!

Wij bieden u bogen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid!

En beschikken over de beste merken:

ONZE KERNWAARDEN:

KWALITEIT

De kwaliteit van onze producten nemen wij hoog in het vaandeel. Zo ben jij verzekerd van goede aankoop.

KENNIS

Dankzij jaren lange ervaring in het vakgebied, hebben wij de nodige kennis in huis om u goed te informeren en te ondersteunen.

KLANTFOCUS

Met onze focus gericht op de klant, staan wij altijd voor je klaar. Heb je vragen of ben naar iets op zoek, neem dan gerust contact op!